VARAINHANKINTA ON NÄIN HELPPOA!

Vastuuhenkilö tekee tilauksen
Myytte makeispusseja
Saatte rahat heti
Maksatte meille jälkikäteen
TUOTTEIDEN TILAUS Lisätietoja tuotteiden tilaamisesta QWEST CORPORATION

Sponssiboxi – varainhankinta

Varainhankintaa Suomen makeimmalla tavalla!

Sponssiboxi on toimivaa ja riskitöntä varainkeruuta: luokkaretkiin ja leirikouluihin, seuroille ja yhdistyksille.

Varainkeruu Sponssiboxilla on helppoa ja riskitöntä:

  • Keräätte varoja myymällä makeispusseja, jotka sisältävät tunnettuja suklaapatukoita minipatukkakoossa.
  • Toimitamme tuotteet veloituksetta sovittuun paikkaan.
  • Tuotteiden mukana tulee lasku, jonka maksuaika on 30 päivää toimituksesta, joten teillä on neljä viikkoa aikaa myydä tuotteet.
  • Tuotteilla on täysi palautusoikeus.

Tervetuloa mukaan!

Laatusuklaata pusseissa
Tilaus sisältää 400g Mixed Minis -pusseja ja kussakin pussissa on yhteensä 20 kappaletta Mars®, Twix®, Snickers®, Milky Way® ja Bounty® -minipatukoita. Ei enää minimitilausmäärää ja pusseja myydään 5 euron kappalehintaan.

Varainkeruu Sponssiboxi-myynnillä sopii monenlaisille tahoille. Tyypillisimmillään asiakkaitamme ovat koululuokat, urheiluseurat ja -joukkueet sekä erilaiset yhdistykset. Vapaaehtoistoiminnassa varainkeruu ja talkootoiminta ovat elintärkeitä palasia toiminnan turvaamiseksi. Me tarjoamme teille riskittömän, vaivattoman ja hauskan tavan kerätä rahaa toimintaanne.

Luokkaretki

Suunnitteletteko luokkaretkeä? Bussi ei tietenkään kuljeta ilmaiseksi, eivätkä huvipuiston laitteet pyöri pelkällä positiivisella energialla. Sponssiboxi auttaa rahan keruussa ja unelmien luokkaretken toteuttamisessa!

Leirikoulu

Tarvitsetteko rahaa leirikouluun? Onko yhteinen kauan suunniteltu retki luokkanne haaveissa, mutta rahaa puuttuu? Sponssiboxi auttaa varainhankinnassa ikimuistoisen leirikoulun onnistumiseksi!

Seurojen rahanhankinta

Tarvitsetteko rahaa joukkueellenne? Seuran varainhankinta on aina ajankohtaista, eikä kassa ikinä ole liian täynnä: yhtenäiset verkkarit maksavat, ja turnauksissa pitää majoittuakin. Sponssiboxi auttaa seurasi rahan keruussa!

Rahaa yhdistykselle

Tarvitsetteko rahaa yhdistyksellenne? Stipendirahasto vaatii täydennystä tai yhteiset tapahtumat rahoitusta? Sponssiboxi auttaa rahan keruussa ja mahdollistaa yhdistyksenne monipuolisen ja virikkeellisen toiminnan!